A-
Zmniejsz czcionkę
A+
Zwiększ czcionkę
Powiększ kursor
Pomniejsz kursor
Tłumacz migowy
Zmień kontrast
Przywróć ustawienia

Info

Data

1.09.2020 – 8.09.2020 , 16:00

Przygotowanie i przeprowadzenie zajęć dydaktycznych w języku polskim dla studentów Akademii WSB, studiów niestacjonarnych I stopnia, semestr 5, w semestrze zimowym roku akademickiego 2020/2021 na kierunkach [...] ZO 16/POWR/Z042/2020

W związku z realizacją projektu „Excellence in Education - Kompleksowy Program Rozwoju Akademii WSB”, ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020, Oś Priorytetowa III. Szkolnictwo wyższe dla gospodarki i rozwoju, Działanie 3.5 Kompleksowe programy szkół wyższych, zapraszamy do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia pod nazwą: Przygotowanie i przeprowadzenie zajęć dydaktycznych w języku polskim dla studentów Akademii WSB, studiów niestacjonarnych I stopnia, semestr 5, w semestrze zimowym roku akademickiego 2020/2021 na kierunkach:

- Logistyka -  specjalność: Zarządzanie jakością w produkcji i usługach w Wydziale Nauk Stosowanych w Dąbrowie Górniczej

- Zarządzanie i Inżynieria Produkcji -  specjalność: Zarządzanie jakością w produkcji i usługach w Wydziale Zamiejscowym w Cieszynie

- Inżynieria Zarządzania -  specjalność: Zarządzanie jakością w produkcji i usługach w Wydziale Zamiejscowym w Krakowie

- Zarządzanie -  specjalność: Zarządzanie jakością w produkcji i usługach w Wydziale Zamiejscowym w Żywcu

  • Zadanie 1 - Systemowe podejście do zarządzania procesami w organizacji – ćwiczenia (Dąbrowa Górnicza);
  • Zadanie 2 - Metodyka optymalizacji procesów w usługach i produkcji w oparciu o metodykę SiX Sigma – wykład (Dąbrowa Górnicza);
  • Zadanie 3 - Metodyka optymalizacji procesów w usługach i produkcji w oparciu o metodykę SiX Sigma – ćwiczenia (Dąbrowa Górnicza);
  • Zadanie 4 - Lean management w produkcji i usługach – wykład (Dąbrowa Górnicza);
  • Zadanie 5 - Lean management w produkcji i usługach – ćwiczenia (Dąbrowa Górnicza);
  • Zadanie 6 - Systemowe podejście do zarządzania procesami w organizacji – wykład (Wydział Zamiejscowy w Cieszynie);
  • Zadanie 7 - Systemowe podejście do zarządzania procesami w organizacji – ćwiczenia (Wydział Zamiejscowy w Cieszynie);
  • Zadanie 8 - Metodyka optymalizacji procesów w usługach i produkcji w oparciu o metodykę SiX Sigma – wykład (Wydział Zamiejscowy w Cieszynie);
  • Zadanie 9 - Metodyka optymalizacji procesów w usługach i produkcji w oparciu o metodykę SiX Sigma – ćwiczenia (Wydział Zamiejscowy w Cieszynie);
  • Zadanie 10- Lean management w produkcji i usługach – wykład (Wydział Zamiejscowy w Cieszynie);
  • Zadanie 11 - Lean management w produkcji i usługach – ćwiczenia (Wydział Zamiejscowy w Cieszynie);
  • Zadanie 12 – Systemowe podejście do zarządzania procesami w organizacji – wykład (Wydział Zamiejscowy w Krakowie);
  • Zadanie 13 - Systemowe podejście do zarządzania procesami w organizacji – ćwiczenia (Wydział Zamiejscowy w Krakowie);
  • Zadanie 14 - Metodyka optymalizacji procesów w usługach i produkcji w oparciu o metodykę SiX Sigma – wykład (Wydział Zamiejscowy w Krakowie);
  • Zadanie 15 - Metodyka optymalizacji procesów w usługach i produkcji w oparciu o metodykę SiX Sigma – ćwiczenia (Wydział Zamiejscowy w Krakowie);
  • Zadanie 16 - Lean management w produkcji i usługach – wykład (Wydział Zamiejscowy w Krakowie);
  • Zadanie 17 - Lean management w produkcji i usługach – ćwiczenia (Wydział Zamiejscowy w Krakowie);
  • Zadanie 18 - Systemowe podejście do zarządzania procesami w organizacji – wykład (Wydział Zamiejscowy w Żywcu);
  • Zadanie 19 - Systemowe podejście do zarządzania procesami w organizacji – ćwiczenia (Wydział Zamiejscowy w Żywcu);
  • Zadanie 20 - Metodyka optymalizacji procesów w usługach i produkcji w oparciu o metodykę SiX Sigma – wykład (Wydział Zamiejscowy w Żywcu);
  • Zadanie 21 - Metodyka optymalizacji procesów w usługach i produkcji w oparciu o metodykę SiX Sigma – ćwiczenia (Wydział Zamiejscowy w Żywcu);
  • Zadanie 22 - Lean management w produkcji i usługach – wykład (Wydział Zamiejscowy w Żywcu);
  • Zadanie 23 - Lean management w produkcji i usługach – ćwiczenia (Wydział Zamiejscowy w Żywcu).
     

(Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, tj. Wykonawca może złożyć ofertę na jedno zadanie, na kilka zadań bądź na wszystkie zadania)


Pełna treść zapytania ofertowego wraz z załącznikami została upubliczniona w Bazie Konkurencyjności:

https://bazakonkurencyjnosci.funduszeeuropejskie.gov.pl/ogloszenia/2162 

Termin składania ofert: do dnia  08.09.2020 r. godz. 16:00 

Zapraszamy do udziału w postępowaniu o udzielenia zamówienia.